Hoe werkt geautomatiseerde consultancy2018-10-07T15:03:46+00:00

Hoe werkt geautomatiseerde consultancy?

Het is een geaccepteerd feit binnen industrieën dat een hoge mate van grip en controle over de belangrijkste stuur- en leverprocessen de resultaten in hoge mate positief beïnvloedt. Positief in termen van voorspelbaarheid, risico, kwaliteit en budget. Dit is het kenmerk van een leading industry expert.

Met andere woorden: Hoe hoger de organisatorische volwassenheid (Operational Excellence) hoe meer grip op succes: de project en proces resultaten, de tevreden klanten en de lagere faalkosten. Synotion verandert de traditionele toezicht en adviserende (auditing) gebaseerde aanpak in een integrale regie gebaseerde aanpak voor het managen van risico’s en kwaliteit.

Met behulp van Artificial Intelligence en slimme algoritmes, aangeboden via een SaaS (Software as a Service) applicatie, biedt Synotion klanten haar online PDCA beheersinstrument Navigator. Het gebruik van Navigator resulteert in hogere procesvolwassenheid en daarmee betere integrale projectbeheersing. Het referentiekader is algemeen en internationaal geaccepteerde of gangbare marktstandaarden van best practices.

Wilt u meer weten over Synotion en de applicatie ‘Navigator’?

Neem contact op!

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Instellingen
Instellingen