Over ons2018-10-07T14:29:20+00:00

Over ons

Informed Decisions en Aratis vormen het team Synotion.

Onze jarenlange ervaring, opgedaan bij uitbestedingen, verandermanagement, project- en proces implementaties heeft tot een andere manier van denken geleid. De kern zit in de manier waarop mensen betrokken worden. Alleen door de mensen te betrekken en betrokken te houden worden organisatorische veranderingen snel en duurzaam geïmplementeerd.

Door de wijze waarop we helpen bij het veranderproces, gebaseerd op het vertrouwen in de mensen, ontstaat een intrinsieke en collectieve wil tot verbeteren.

Synotion biedt organisaties de methode en het middel om echte verbetering door te voeren. Zo ontstaat het verschil tussen hoe men dacht dat iets is, en hoe het écht is. Pas als dat verschil inzichtelijk is, kan een organisatie verder.

Wij zijn wij?

Emiel Vaes
Emiel Vaes
Altijd al is Emiel betrokken bij “gestuurde verbetertrajecten” als gevolg van ontwikkeling en introductie van nieuwe technologie en of werkmethoden voor relaties die werk uitbesteden.
Zijn ultieme driver is om de verandering ook echt te zien gebeuren, d.w.z. als mens en organisatie excelleren in hun gezamenlijk inspanning om het schijnbaar onmogelijke tóch mogelijk te maken, uiteraard in een gezonde samenwerking.
Emiel is “future focussed”. Zijn multidisciplinaire kennis en ervaring bij uitbestedingen van diensten en werken, hebben aan de basis gelegen voor de ontwikkeling van “Navigator”: Een effectief en efficiënt beheersinstrument voor een “Integrated Quality Risk Management” aanpak.
Michel Stoelinga
Michel Stoelinga
Michel heeft met de oprichting van Synotion vanuit Aratis en Informed Decisions de ambitie gevolgd om geautomatiseerde consultancy aan te bieden aan de markt. Hij heeft als senior trusted advisor multidisciplinaire ervaring in inkoop en contractmanagement voor opdrachtgevende partijen in de sectoren GWW, Spoorbranche, Energie en Utiliteitsbouw. Hij heeft met zijn internationale ervaring als inkoop en contractmanager een schat aan kennis en ervaring opgebouwd waarmee hij de beste contractering van projecten bepaalt en begeleidt. Innovatief contracteren is zijn specialiteit, hij vindt dat het altijd nog beter kan. Hij neemt teams mee in zijn enthousiasme voor innovatieve contractstrategieën. Michel is een relatiebouwer, hij laat ambities, juiste capaciteiten en kansen samenkomen in zijn aanpak.
Johan Dekker
Johan Dekker
Johan verbindt organisaties met professionals, om projecten te realiseren en hun beoogde doelstellingen te behalen. Hij heeft een civieltechnische en bedrijfskundige achtergrond en heeft ruime ervaring opgedaan in de organisatie van ingenieursdiensten en projectmanagement. Hij heeft ervaren in de rugbysport dat sterke samenwerking binnen én tussen teams de oplossing kan zijn voor taaie projectsituaties. Hij is de trekker van het business development van Aratis en verbindt nieuwe projecten aan de juiste consultants. Samen met zijn collega’s laat hij ideeën tot een plan gisten en werken zij die plannen weer verder uit tot services en producten. Johan ervaart dat de werelden van de infrastructuur, de windparken en van luchthavens, werkomgevingen zijn waar mensen zich als individu en als team sterk kunnen ontwikkelen.
Michiel Goosens
Michiel Goosens
Michiel is senior contractmanager en projectmanager in de GWW sector met een open mind voor het vernieuwend contracteren. Hij draagt in alle projectfasen substantieel bij aan een optimaal projectresultaat; Hij kijkt ver vooruit, hij brengt zijn inhoudelijke kennis in, denkt vanuit zijn sterke ‘common sense’ en hij zet betrokken partijen in hun kracht. Hij zet zich het liefst in voor complexe projecten waarbij zijn praktische en heldere aanpak de gewenste resultaten laten zien. Michiel zijn belangrijkste drijfveer is het tastbaar verbeteren van samenwerking tussen de partijen; Hij benoemt de zaken en creëert hiermee draagvlak bij opdrachtgever, opdrachtnemer en stakeholders. Hij stuurt in projectteams op output en hechte samenwerking, met zijn aanstekelijk enthousiasme krijgt hij iedereen in beweging. Michiel is gefocust op op het bereiken van het beoogde projectresultaat en is daarbij de coach van het gezamenlijk belang.
Menno Wouda
Menno Wouda
Als senior contractmanager heeft Menno de adviserende rol bij uitdagende contractvraagstukken, en die lost hij met veel plezier op. Van concept tot en met detail, werkend vanuit kwaliteit, kosten en risico’s, vindt hij de strategie voor vernieuwende oplossingen, in samenwerking met de markt. Voor Menno is goed niet snel goed genoeg, hij vindt altijd wel een nóg betere oplossing voor de beheersing van de risico’s in projecten. Vernieuwend contracteren is bij Menno dus in goede handen: Hij hanteert de combinatie van analyseren en praktisch denken als geen ander, de lastigste dilemma’s zijn voor hem de krenten in de pap. Menno kent zowel de bouwpraktijk van de GWW sector, als de wereld van opdrachtgevers. Zijn credo is: “Buiten de gebaande paden ligt de beste oplossing!”

Wilt u meer weten over Synotion en de applicatie ‘Navigator’?

Neem contact op!

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Instellingen
Instellingen